Furby Furblets Asst.

199,95 kr.

*Bemærk venligst: en figur vil blive udvalgt tilfældigt, det er ikke muligt at anmode om en bestemt figur*

Wah! Endnu et mystisk og musikalsk FURB-nomen er kommet til vores verden: Furblets! Del et smil og en jamsession, uanset hvor du går hen, med disse elektroniske mini Furby-legetøj til piger og drenge fra 6 år og opefter. Med over 45 sjove melodier, lyde og Furbish-sætninger at opdage, er disse små venner fyldt med store personligheder. Ray-Vee har regnbuepels og spiller sange med electronica-tema, der passer til en dansefest. Sæt dem fast på en rygsæk eller anden rejsetaske med nøgleringsklemmen, så du kan tage Furblets-festen med overalt.

3 MÅDER AT AKTIVERE MUSIK OG SÆTNINGER PÅ: Tryk på næbbet for sjove foderlyde, og tryk på hjerteperlen for musik. Toppen af hovedet aktiverer sjove Furbish-sætninger og er også tænd/sluk-kontakten.

Nøgleringsklemme til at have med på farten: Dette 5 cm lille plysdyr til piger og drenge har en aftagelig nøgleringsklemme til rygsække eller andre rejsetasker. Kun ren overflade

PEEKABOO-ØRER KAN ÅBNES: Fold et eller begge ører ned, og tryk på hovedet for at få dem til at poppe op igen.

HARMONERER MED ANDRE FURBLETS (SÆLGES SEPARAT): Furblets kommer i forskellige farver og musikalske personligheder. Saml mere end én, og de vil synge sammen!

FUNGERER OGSÅ MED FURBY (SÆLGES SEPARAT): Hvis du har den nyeste Furby fra 2023, kan du aktivere Furdar-tilstand for at se, hvad Furby har at sige om deres dee noo-lahs (små venner).

Fra 6 år og opefter

Indeholder 3 knapcellebatterier A76/LR44.

Må kun rengøres på overfladen.

Inkluderer 1 Furblets-figur og clips.

På lager

-
+

Lignende produkter