1151873 Barbie Dreamplane Playset

899,95 kr.

Barbie Dreamplane-legesæt, der kan laves om, med sæder, der kan lægges ned, og fungerende håndbagageopbevaring og mere end 15 elementer, bl.a. en hvalp og en snackvogn.

Barbie Dreamplane er klar til at lade fantasien lette mod ubegrænsede eventyr! Børnene kan skubbe det rundt på hjulene og taxie det ud på startbanen eller åbne taget og siden og gå endnu mere i dybden med legen. Den sjove rolleleg styrkes af realistiske detaljer som sæder, der kan lægges ned, og en snackvogn med aftagelige bakker – og en hvalp er den perfekte rejsekammerat at dele eventyret med. Med andet tilbehør kan børn lege og udspille rejsescenarier, hvor der spises, soves og hviles, mens der ses underholdning – det har aldrig været nemmere at flyve! Inspireret af Barbie Dreamhouse Adventures kan fans få smugkig ind i hverdagen hos Barbie, hvor hun begiver sig ud på spændende eventyr med sin familie og venner, eller laver deres egne historier, når de udforsker verden! Saml andre Barbie-rejsedukker og andet Barbie-legetøj for at udbygge legemulighederne. Rejseglade børn vil elske at tage til nære og fjerne steder og udspille flyrejsen, spise, sove og nyde underholdningen, for når en pige leger med Barbie, drømmer hun om alt det, hun kan blive. Dukker medfølger ikke. Farver og mønstre kan afvige.

• Fantasien kan nå uanede højder med Barbie Dreamplane, der fungerer både som køretøj og legesæt.
• Mere end 15 elementer – bl.a. en hvalp som rejsekammerat – sikrer timevis af sjov leg!
• Skub det rundt på hjulene for at taxie det ud på startbanen.
• Åbn taget og siden for at se det indvendigt og skabe et sjovt scenarie, hvor rejselegen kan udspille sig.
• Der er et sæde til piloten og to sæder mere til passagerer, som hver har en tv-skærm og kan lægges ned ligesom på en rigtig flyver (dukker sælges separat).
• Opbevar kufferten – der kan åbnes og lukkes – i håndbagageopbevaringen, der også kan åbnes og lukkes.
• Giv næring til fantasien og passagererne med snackvognen – den har to bakker, to måltider og drikkevarer.
• Yderligere tilbehør sørger for de detaljer, der får historierne til at stige til vejrs – der er et blad, to tæpper, en rejsetaske, en øjenmaske og hovedtelefoner.
• Udgør en fantastisk gave til børn, særligt dem, der elsker rejser, eventyr og flyveture – kun fantasien sætter grænser, for når en pige leger med Barbie, drømmer hun om alt det, hun kan blive. Fra 3 år.

På lager

Lignende produkter