77047 Bunnie laver udendørs aktiviteter

179,95 kr.

Piger og drenge fra 6 år kan bygge en sjov lejrplads fra Animal Crossing™ med det kreative legetøj Bunnie laver udendørs aktiviteter (77047). Legesættet rummer masser af sjov med at hjælpe minifiguren af kaninen Bunnie med at bygge sit legetøjstelt, inden børn begiver sig ud for at udforske området.
Sættet er en perfekt gave til kreative børn, der elsker videospilserien Animal Crossing, og de kan bruge de mange tilbehørselementer til at gøre sættet til deres eget. De kan lege rolleleg om udendørsliv med insektnet, skovl og økse – alt sammen genkendelige værktøjer fra spillene.
De sjove funktioner omfatter en mekanisme, så Bunnie kan springe over floden med en springstang. Teltet kan også åbnes, så Bunnie nemt kan puttes for natten. Børn kan desuden udtrykke deres kreativitet ved at bytte om på byggepladerne og udsmykke dem med tilbehøret.
LEGO® Animal Crossing legesæt giver børn, der elsker at udtrykke deres kunstneriske talenter, den sjove kreativitet fra videospillene direkte mellem hænderne.

På lager

-
+

Lignende produkter