60430 Intergalaktisk rumskib

179,95 kr.

Rumeventyrere fra 6 år kan nyde spændende interstellar action med det futuristiske LEGO® City legesæt Intergalaktisk rumskib (60430). Rumfartøjet med ét sæde er bygget til høj fart. Børn kan indsætte et legetøj af en batteripakke for at aktivere de udfoldelige raketboostere og rejse med lysets hastighed langt ud i rummet. Sættet indeholder også en dronerobot, der kan omdannes til en jetpack til den medfølgende minifigur af en rumrejsende.
Lad din rumfan tage på et spændende eventyr! Download LEGO Builder appen, og træd ind i en ny verden af byggesjov, hvor børn kan zoome ind på og dreje modeller i 3D, gemme legetøjssæt og holde øje med, hvor langt de er kommet.
LEGO City rumlegetøj er en perfekt gave i enhver anledning med sine realistiske fartøjer, detaljerede omgivelser og inspirerende karakterer, der kombinerer fantasi og virkelighed til fantasifuld leg uden grænser. Børn kan føje dette byggesæt til andre sæt (sælges separat) i LEGO City rumsortimentet og få endnu flere episke eventyr.

På lager

Lignende produkter