10432 Gurli Gris’ bådtur

269,95 kr.

Alle ombord i LEGO® DUPLO® legetøjet Gurli Gris’ bådtur (10432), der rummer timevis af glad læring for de mindste. Piger og drenge fra 2 år kan tage med figurerne af Gurli og Bedstefar Gris til stranden i hans båd.
Bygge- og ombygningslegetøjet er fyldt med kreativt tilbehør, der inspirerer små børns historiefortælling. De kan hjælpe Gurli med at smøre solcreme på, gå på jagt efter skaller og finpudse deres stablingsevner ved at bygge et sandslot. Hvis solen er for varm, kan Gurli søge ly under parasollen eller tage en svømmetur, og tumlinger træner deres øje-hånd-koordination og finmotorik, når de hjælper hende med at tage sine svømmefødder på. Hvis de små også gerne selv vil køle af, kan Gurli Gris-legesættet med en båd flyde rigtigt, så de kan nyde timevis af plaskende sjov med vandlegetøjet.
LEGO DUPLO Gurli Gris børnelegetøj er designet til at understøtte børnehavebørns læring og hjælpe dem med at tænke logisk og kreativt, når de bygger en historie og udspiller scener fra tv-serien.

På lager

-
+

Lignende produkter